Tko je Natalie Balmix na čijem se nastupu na Dori dogodila tehnička greška?

Foto: Renato Branđolica/HRT

Sinoćnji polufinalni nastup Natalie Balmix, koja je izvodila pjesmu Dijamanti, privukao je pažnju gledatelja. Naime, dogodila se tehnička greška pri samom kraju nastupa, kada je matrica nastavila svirati iako je pjevačica već završila s pjesmom.

"Najdraže drago kamenje a da nije dijamant? Evo, Kedžo mi šapće: 'Dva dijamanta.' Što se tehničke greške tiče, ja je nisam čula, a nadam se da se neće ponoviti u nedjelju u finalu", komentirala je Natalie grešku na konferenciji za novinare nakon polufinala.

Inače, Natalie se s 21 godinom prvi put pojavila na sceni kao pjevačica u jednom zagrebačkom svadbenom bendu, a ožujak 2022. godine označava prekretnicu jer se prijavila na popularni show - IDJSHOW, gdje je dobila Darka Dimitrova za mentora. Izdala je pjesmu Lomi me te iste godine i osvojila šesto mjesto u natjecanju koje je okupilo talente iz raznih balkanskih zemalja.

>> Natjecateljicu Dore optužuju da je prepotentna. Ona kaže: Ja samo izgledam tako

Lomi me je postao pravi hit te na YouTubeu ima 2.4 milijuna pregleda, a Natalie je nastavila svoju suradnju s Dimitrovim s pjesmom Dijamanti s kojom će ove godine u finalu Dore pokušati izboriti odlazak na Euroviziju. O njezinom privatnom životu ne zna se puno osim da je samohrana majka trogodišnjeg sinčića Ivana te da je u vezi sa snimateljem i dron operaterom Matijom Škalićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.