Tko je Matea Dominiković? Prije novinarske karijere sudjelovala je u The Voiceu

Screenshot: HRT

REPORTERKA HRT-a Matea Dominiković udala se za pisca i pjesnika Darka Šeparovića. Vjenčanje je održano u crkvi u Malom Prologu, a fešta se nastavila uz pjesmu i ples. Mateu se prije Darka povezivalo s glumcem Jankom Popovićem Volarićem.

Domaći mediji su prije četiri godine pisali da su Matea i Janko navodno u vezi. Glasine su tada pokrenule fotografije na društvenim mrežama. Matea je svojedobno objavila zajedničku fotografiju s promocije na kojoj je s njom bio i glumac, a kasnije je s njim objavila i selfie. Novinarka je vezu s glumcem naposljetku potvrdila, no trajalo je svega nekoliko mjeseci.

Inače, Matea se prije novinarske karijere okušala kao pjevačica. Sudjelovala je u emisiji The Voice, ali nije uspjela proći dalje od prve emisije, iako je dobila pohvale Tonyja Cetinskog. 

Iživcirala Bandića

Karijeru je počela na RTL-u kao studentica, gdje je prvo stigla u sportsku redakciju, no tamo se kratko zadržala jer su je brzo pozvali da se pridruži RTL-ovim informativcima. Potom je uslijedio poziv s N1. Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa intenzivno pratila sve aspekte na tu temu. Danas radi na HRT-u.

Poznata je po tome što je inzistirala na odgovorima i tako potpuno iživcirala pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Udala se u crkvi u Malom Prologu

Mateina prijateljica podijelila je na svom Instagram profilu kako se novinarka pripremala za svoj veliki dan. Prije nego što je krenula prema crkvi, nazdravila je za sreću, a njezini prijatelji snimili su nezaboravan trenutak kad je Matein otac prvi put vidio svoju kćer u prekrasnoj vjenčanici te su se čvrsto zagrlili.

Vjenčanje je održano u crkvi u Malom Prologu, a fešta se nastavila uz pjesmu i ples. Mladenka je zaplesala sa svojim sestrama, policajkama Katom i Ivanom te svojom kumom Ines Orom Mandalinić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.