Tisuće mladih iz Hrvatske u Grčkoj očekuje spektakl - Jelena Rozga i Freemasonsi!

www.collegium.eu

2000 mladih iz cijele Hrvatske početkom 10. mjeseca (od 29. rujna do 7. listopada), uputit će se osjetiti dašak Grčke kulture, ali pravo je pitanje je li glavna atrakcija božica Atena ili ipak - božica Jelena Rozga. Naime, sprema se veliki spektakl na otoku Zakintosu (raju na zemlji koji usred Jonskog mora nudi sve što trebaju mladi), gdje će popularni DJ dvojac Freemasons te mega popularna Jelena Rozga (s još pokojim iznenađenjem) dočekati mlade ljude iz Hrvatske.

Apsolventi već tradicionalno u Grčkoj okreću novu, ozbiljniju, stranicu života, dok većini ovo bude i posljednje inozemno grupno putovanje koje možemo slobodno nazvati - kulturnom razonodom. Već se 10 godina unazad apsolventima pridružuju i mlađi naraštaji, tako da je ovaj događaj definitivno "točka na i" ovogodišnjeg ljetnog provoda. Veliko putovanje je kroz godine preraslo u veliki after ljetni festival. Nerijetko na njih putuju, i putovali su, danas naši takozvani celebrityji, također nekoć ponosni studenti.

Mlade očekuje druženje s kolegama, upoznavanje novih prijatelja, simpatija, novih ljubavi. Duge pješčane plaže, more, sunce, upoznavanje novih krajeva, drugih kultura i običaja. To su dani s malo spavanja jer je svaki trenutak previše dragocjen da bi ga propustili. Očito nakon Grčke ostaju nezaboravni dojmovi kojih se sjeća 60.000 mladih iz generacija od 1996. do 2010. Kako smo uspjeli doznati, mnogi u Grčkoj sklope predivna prijateljstva koja će ih pratiti kroz život, a pojedinci često nađu i odabranika/odabranicu s kojim provedu i ostatak života.

S mladima u Grčku putuje cijela vojska osoblja, od DJ-eva (popularni Luca Montecchi), do redara, medicinara, animatora, sponzora, hostesa ... jer jednostavno svi žele biti dio ovog eventa! Zabava traje od 0 do 24, a sve je upotpunjeno s kojekakvim razgledavanjem Olimpije, Korinta, Epidaura, Mikene, Atene... i to u kombinaciji sa dobrom zabavom. Ako vam Posejdon priušti mirno more, na Zakintosu ćete se iskrcati na jednu od najljepših plaža na svijetu - Navagio (jedan od najčešćih detalja na Grčkim razglednicama).

Razni originalni tematski partiji bit će neizdvojni dio ovog eventa. Od Beach partyja i Boat partyja do Toga partyja, Sisters partyja, Pimp my T-shirt partyja... Sve s ciljem kako bi se ovo putovanje učinilo nezaboravnim. Isprobat ćete tipična grčka jela i vina, uz zvuke buzukija. Zaplesati tradicionalne grčke plesove sa profesionalnim plesačima, naučiti plesati sirtaki i osjećati se kao pravi/a Grk/inja - makar na jednu noć.

Mladi su smješteni u mjestašcu Laganas, kojeg možemo slobodno nazvati i "Grčki party capital", gdje se na otoku svake godine skupi tisuće i tisuće mladih iz cijeloga svijeta. Laganas ispunjava sve vaše želje - turističko je središte otoka, gdje će vam na izboru biti brojni restorani, suvenirnice, trgovine, barovi, pubovi, diskoteke i lokalne taverne gdje ćete imati priliku probati tradicionalnu grčku kuhinju. Obavija ga čak devet kilometara duga plaža koja jednostavno poziva da uz zabavu koja će biti pripremljena,možete uživati u vrućim sunčevim zrakama... Pojmovi poput gyros, sirtaki, Ouzo i Metaxa, nakon Zakintosa neće vam više biti nepoznati.

COLLEGIUM SUMMER LONG FESTIVAL LINE UP:

- Collegium After Beach party, FREEMASONS, 2. listopada, nedjelja, Zakynthos (Banana Beach)
- Collegium Concert, JELENA ROZGA, 3. listopada, ponedjeljak, Klub Rescue, Zakynthos (Laganas)
+ DJ LUCA MONTECHI, The Night Express Band...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.