Tip zamolio svoju ženu da budu u otvorenom braku. Brzo je zažalio

Foto: Shutterstock

JEDAN muškarac na Redditu je objavio priču o tome kako je zamolio svoju suprugu da budu u otvorenom braku. Ona je pristala, no on je brzo zažalio što ju je to pitao. Inače, u braku su 19 godina. Priča ide ovako...

Htio otvoren brak pa se predomislio

"Osjećam se kao potpuni idiot. Supruga i ja smo u braku 19 godina. Imamo jedno dijete. Naša se kći ovog ljeta odselila. Volim svoju ženu, ali osjećao sam da je iskra nestala iz naših života. Nisam se htio razvesti od nje, pa sam predložio otvoreni brak. U početku je bila uzrujana, ali je na kraju pristala. Kao što sam rekao u naslovu posta, pogriješio sam.

Naučio sam da to što me žena nije toliko privlačila kao kad smo se vjenčali ne znači da neće biti privlačna drugim muškarcima. Ima toliko muškaraca i spojeva da ne zna što bi sa svima. Međutim, kod mene je suprotno", požalio se, ali tu priči nije kraj.

Naime, pozvao je kolegicu s posla na spoj, no ona ga je odbila i požalila se šefu, zbog čega je dobio otkaz. Nakon toga muškarac je odlučio da ipak ne želi biti u otvorenom braku i da je idiot što je uopće to predložio.

"Rekla je ne, zadovoljna je kako stvari stoje. Ubija me kad znam da je s drugim muškarcima. Brat mi je rekao da sam kreten i da ne mogu očekivati da će mi žena izgledati kao na početku braka. Čak je otišao toliko daleko da je rekao da žena drži do sebe i da je u odličnoj formi s 44 godine, samo ne izgleda kao da ima 20. Imao je hrabrosti reći da izgleda bolje od mene i da bih ja mogao smršavjeti", piše tip na Redditu.

Dobio je hrpu kritika

Naposljetku, ovaj je čovjek zaključio da voli svoju ženu i ne želi razvod, ali je problem što se njoj svidio otvoreni brak. Kao što se moglo pretpostaviti, većina korisnika Reddita osudila je muža i stala je na ženinu stranu.

"Ti si ovo tražio. Zvučiš krajnje sebično. Jedini razlog zašto bi prekinuo otvoreni brak je to što si ti odbijen, a nju svi žele", "Bio si zaljubljen u nekoga na poslu. Tražio si od svoje žene propusnicu. Ona ne želi, ali na kraju pristaje. Pitaš svoju simpatiju. Ona te odbija. Odjednom ne želiš otvoreni brak? Lol."

"Podržavam je što je rekla ne, zamislite količinu tuge koju je osjetila kad si tražio otvoreni brak. Morala je zamišljati muža kako želi spavati s drugim ženama i pristati na to. Ali sada si ti taj koji je tužan jer ona ima drugog?", "Ovo nije fer prema tvojoj ženi. Cijela ova situacija nije fer prema njoj. Prisilio si je na otvoreni brak i sad si uznemiren što ona ima spojeve, a ti ne. Zaslužio si sve ovo", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.