Sklopila ugovor s mužem: "Morat će me uzdržavati 15 godina ako se razvede od mene"

Screenshot: TikTok

NAKON što je dala otkaz na poslu i odlučila biti kućanica, tiktokerica je otkrila da će je njezin muž morati uzdržavati sljedećih 15 godina ako se razvede od nje, piše Mirror.

TikTokerica @liliinkqueen objasnila je kako je sklopila ugovor s mužem kako bi bila sigurna da "nikada neće izvući deblji kraj", a kaže kako će taj dogovor nadoknaditi prazninu u njezinom životopisu.

Sklopili ugovor

"Dala sam svom mužu da potpiše ugovor kojim se slaže da ću biti supruga koja neće raditi već ostati kod kuće i brinuti za djecu", objasnila je, dodajući da će joj muž morati plaćati 15 godina ako se odluči razvesti od nje, i to zbog nedostatka radnog staža tijekom godina.

@lilinkqueen

I’ll be damned if I ever ended up on the short end of the stick because he wanted the LUXURY of having me available 24/7😂

♬ Speak Now - Taylor Swift

U drugom videu objasnila je kako su oboje došli na tu ideju jer su kroz djetinjstvo gledali svoje majke kako se bore s kućanskim poslovima i brigom o obitelji, dok su u isto vrijeme radile naporne poslove.

@lilinkqueen #financialsecurity #stayathomemoms #postnuptialagreement ♬ original sound - 𝓜𝓲𝓪𝓪_❤️🚛

Viralan video

Njezin video prikupio je 6.6 milijuna pregleda, a izazvao i raspravu među TikTokerima.

"Ovo je genijalna ideja", napisala je jedna tiktokerica, a druga dodala: "Da vrlo je teško naći posao nakon pauze od par godina", no neki se nisu složili s njima.

"Zašto bi to uopće htjela? Kako ti nije dosadno ništa ne raditi cijeli dan?" komentirala je jedna tiktokerica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.