Tiktoker kojeg prati 133 milijuna ljudi snimio video u znak podrške ljudima u ratu

Screenshot: TikTok

JEDAN od najpoznatijih tiktokera Khaby Lame uz pomoć prijatelja snimio je video u znak podrške Ukrajini. 

U videu Khaby nosi vojnu uniformu s ruskom zastavom na ruci, a njegov prijatelj na ramenu ima zastavu Ukrajine. U rukama drže igračke koje su iskoristili umjesto oružja. U jednom trenutku ih odbacuju i snažno se zagrle. Na kraju podignu list papira na kojem je nacrtak znak mira.

@khaby.lame I v always used my social media to promote positive messages and this message is one of peace for all people who experience war.#nowar #peace🇺🇦☮️🇷🇺 ♬ Kosandra - Miyagi & Andy Panda

"Uvijek sam koristio svoje društvene mreže za promicanje pozitivnih poruka i ovo je poruka mira za sve ljude koji su u ratu", poručio je tiktoker. Njegov video do sada je pregledan više od pet milijuna puta.

U komentarima ispod videa oglasili su se i brojni Ukrajinci koji su Khabyju zahvalili na podršci. Mnogi su pisali kako žele da se zaustavi rat i bude mir u svijetu. 

Inače, Khabyja na TikToku prati više od 133 milijuna ljudi, a proslavio se zahvaljujući "life hack" videima u kojima nikada ne izgovori ni jednu jedinu riječ.

Veliki broj slavnih osoba putem društvenih mreža iskazuje podršku Ukrajini nakon ruske invazije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.