Tijekom pretresa auta makedonskog komičara, MUP-ovci napravili najveću moguću glupost

Foto: Facebook/Hina

PRIJE nekoliko dana, uoči nastupa u Lisinskom, makedonski stand up komičar Nikola Todoroski doživio je neugodnu situaciju na granici. Naime, tijekom pretresa, granični policajci uspjeli su zaključati ključ od auta u autu zbog čega je ekipa više sati provela čekajući.

"Hahaha, dakle MUP RH, moraš ih voljeti. Danas su prije nekih pet sati na granici odlučili pretresti auto našeg večerašnjeg makedonskog gosta Nikole Todoroskog. Za vrijeme pretresa zamolili su Nikolu i njegova dva prijatelja da izađu i stanu sa strane. Krenuli su pretraživati auto i tijekom pretresa zaključali ključ od auta u autu. Nikola i njegovi prijatelji već četiri i pol sata čekaju nekog majstora da im dođe i provali bravu. Nadamo se da će sve biti u redu i da će nam se Nikola pridružiti večeras", napisali su iz "Studio Smijeha" na Facebooku prije nekoliko dana te izazvali lavinu reakcija.

"Jel' to opet neki vic o policajcima", pitali su se neki i brzo dobili potvrdu da je, nažalost, istina. "Da je Nikola bio Lidlić, ne bi ih zaustavili", "žestoki umovi", "nesigurnost i nepovjerenje", još su neke od reakcija na status.

Nikola je na kraju sretno stigao u Zagreb i održao nastup te zaradio gromoglasan pljesak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.