Tiger Woods doveo drugu ženu na rođendan svoje kćeri

TIGER WOODS  i Elin Nordegren susreli su se po prvi put nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti na rođendanskoj proslavi njihove kćeri. Golfer je priredio veliku proslavu za malenu Sam kako bi se iskupio što joj je propustio rođendan 18. lipnja. Tog je dana bio na turniru i nije došao u posjet svojoj kćeri iako je obećao da nikad neće propustiti niti jedan rođendan svoje dvoje djece.

Doveo menadžera i nepoznatu ženu

Tabloidi javljaju da su se bivši supružnici na djetetovom rođendanu držali vrlo suzdržano i distancirano. Jedan razlog tome je i to što je golfer na proslavu došao sa svojim menadžerom i nepoznatom ženom. Elin nije bila nimalo oduševljena time i vrlo je jasno pokazivala koliko joj smeta društvo nepoznate žene na rođendanu malene Sam.

Elin bi trebala dobiti oko 750 milijuna dolara

Slavni par još uvijek nije službeno razveden, no navodno je proces gotovo pri kraju i samo se čeka potpis na papirima. Priča se da bi Elin trebala dobiti vrtoglavih 750 milijuna dolara od Tigera, no zauzvrat ne smije u medijima govoriti o njihovom braku. Golfer je pristao izdvojiti velik iznos ukoliko manekenka pristane na stroga ograničenja poput onog da ne smije nikad izdati knjigu ili dati bilo kakve intervjue vezano uz petogodišnji brak s Tigerom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.