The Cardigans ove subote stižu na Yammatovo – Yammat FM najsretnije fanove vodi u backstage

Foto: Press

ULAZNICE za glazbeno-društveni događaj sezone Yammatovo 3 fueled by Cockta su već gotovo razgrabljene. Ipak, Yammat FM radio organizira priliku života za 10 najvećih fanova švedske grupe The Cardigans koja po prvi puta gostuje u Hrvatskoj, na subotnjem Yammatovu u Laubi.

Na službenim Facebook stranicama Yammata objavljen je nagradni natječaj u kojem od Vas tražimo dokaz da ste uistinu najveći poznavatelji i ljubitelji opusa benda čije se ime u proteklih mjesec dana nije moglo izbjeći u Zagrebu ali i šire!

Ondje morate zalijepiti fotografiju karte s koncerta Cardigansa, majicu koju ste kupili dok ste bili u srednjoj školi, ploču koju ste lovili po vintage shopovima u Malmöu ili pak poster koji ste posebno dali uokviriti. Naravno, u obzir ćemo uzeti i priče – ljubavne, komične, tragikomične i sve druge- priliku imaju svi koji su maštoviti i uistinu žele osvojiti ovu posebnu nagradu!

Nagradni natječaj traje od danas pa sve do petka, 24. studenog u 10 sati, a 10 pobjednika odabrat će specijalni Yammatovo fueled by Cockta žiri. Sretnice i sretnici koji se iskažu osvajaju po jednu ulaznicu za Yammatovo 3 i privatni meet and greet prije samog koncerta koji će se održati u backstageu The Cardigansa.

Za to vrijeme i dalje traju nagradne igre u programu Yammat FM radija, u kojima možete sudjelovati slušanjem Yammata na 102.5 MHz (ili putem digitalnog audio streama na yammat.fm) te pozivanjem na broj 01 800 1100 i odgovaranjem na nagradna pitanja – vidimo se u subotu na Yammatovu.

Veliki ste fan grupe The Cardigans? Ovo je vaša prilika!

Yammat želi saznati tko je najveći fan The Cardigansa! Kako ćete to dokazati? Jednostavno! Na ovu objavu zalijepite dokaz/razlog kojim pokazujete da baš vi trebate biti jedan od 10 sretnika koji će omiljeni bend upoznati uživo!

Imate li majicu s fotografijom benda, ulaznicu s koncerta iz 1999. ili pak priču kako su Cardigansi promijenili vaš život? Odlično – eto vam dokaza! Budite maštoviti, unikatni i brzi, jer vremena nema puno!

Ovaj nagradni natječaj traje od danas (21. studeni) do petka ( 24. studenu u XY h), a pobjednika odabire Yammatovo fueled by Cockta žiri. Dobitnici će biti proglašeni i označeni u komentaru ove objave te će se nalaziti na popisu za ulaz i meet and greet.

Pretražite svoje kutije sa suvenirima i memorabilijama i upoznajte svoj omiljeni bend na Yammatovu fueled by Cockta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.