Teško joj je: Kamere snimile na što se Meghan žalila slavnom glazbeniku

Foto: Gulliver/Getty Images

IAKO su na crvenom tepihu europske premijere "Kralja lavova" proveli tek nešto manje od pola sata, princ Harry i njegova Meghan i dalje su top tema britanskih medija, i to zahvaljujući novim snimkama koje se pojavljuju na internetu. Na ovoj današnjoj vojvotkinja Meghan napravila je ultimativnu grešku - požalila se.

37-godišnja Meghan snimljena je u razgovoru s 46-godišnjim Pharellom Williamsom, glazbenikom koji je zajedno s Beyonce producirao soundtrack filma. 

"Tako sam sretan zbog vašeg braka. Ljubav je predivna, divna je. Nemojte je nikad uzimati zdravo za gotovo, to što predstavlja u današnjoj atmosferi. Samo sam vam htio reći, to je jako važno za sve nas, ozbiljno. Mislim to zaista. Navijamo za vas", rekao je Pharell kraljevskom paru. "Hvala ti. Oni nam to baš i ne olakšavaju", odgovorila je Meghan.

U druženju sa zvijezdama filma kraljevski par je čitavo vrijeme bio leđima okrenut prema fotografima, ali čini se da izgovoreno na crvenom tepihu ipak nisu uspjeli sačuvati od znatiželjne javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.