Teorija zavjere luđa od svih: Oprah je klonirana i žrtvovana sotonistima?

Foto: JLP

TEORIJE zavjere ponekad su maštovitije od bilo koje fikcije koju možete zamisliti, a ona koja se počela širiti Internetom o Oprah Winfrey kao da je izašla iz najbolje trash SF horor priče.

Oko slavne Oprah godinama su se pojavljivale i nestajale teorije, svjedočanstva i izjave o njenoj prošlosti i karakteru izvan kamera. Neki navode da uopće nije odrasla u siromaštvu niti da je seksualno zlostavljanja u mladosti kao što tvrdi. Također su se pojavljivala svjedočanstva suradnika na njenom showu da je vrlo zlobna kada se kamere ugase.

No, ono što se sada pojavljuje mnogo je bizarnije od toga. Navodno je Oprah umrla još 80-ih godina prošlog stoljeća, i to žrtvovana u sotonističkom ritualu. Nitko nije ništa primijetio jer ju je zamijenio klon čiji je cilj pomoći u postavljanju novog svjetskog poretka.

Na YouTubeu postoji mnogo videa koji pokušavaju dokazati ovu i slične teorije, a najnoviji je skupio gotovo 800 tisuća pregleda u deset dana. Autor detaljno secira život Oprah i pokazuje kako su je zamjenjivali klonovi, kao i druge navodne laži i spletke slavne voditeljice.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.