Taylor i Travis zablistali na vjenčanju poznatog modela, držali se za ruke

Foto: Profimedia

Taylor Swift i Travis Kelce bili su gosti na glamuroznoj svadbi u New Yorku u subotu navečer. Par je stigao u bijelom SUV-u do Manhattana na vjenčanje manekenke Karen Elson i vlasnika glazbenog studija Leeja Fostera, piše TMZ.

Taylor je obukla dugu haljinu do gležnja s cvjetnim uzorkom, dok je kosu skupila u punđu. Travis je imao crno odijelo. Pomogao joj je da izađe iz automobila te ju je cijelo vrijeme držao za ruku.

Nakon ceremonije par je prošetao dok su njihovi obožavatelji vikali za njima.

Njihova ljubav nije stvarna?

Podsjetimo, nedavno je procurio (nepotvrđeni) dokument, prema kojem se čini da je njihova ljubav samo - PR stunt.

Dokument na kojem se vidi logo PR agencije Full Scope iz Los Angelesa (koja zastupa Kelceja) otkriva navodnu strategiju za prekid romanse najveće pop zvijezde današnjice i jednog od najpopularnijih američkih sportaša. Prema dokumentu, koji su kasnije Kelcejevi predstavnici demantirali, navodni plan je bio da prekid bude obznanjen 28. rujna. 

Navodni plan, prema tom dokumentu, bio je da se objavi službena izjava "tri dana nakon prekida" kako bi se "omogućilo smirivanje početne medijske pomame i osigurala jasnoća". "Objava će biti pristojna i naglašavat će da par nastavlja dalje uz poštovanje jednog prema drugom", pisalo je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.