Tatjana Jurić u eteru: Dečko me ostavio mjesec dana prije vjenčanja

Foto: Instagram/Igor Šoban/Pixsell

VODITELJICA Tatjana Jurić u radijskom programu uživo prisjetila se neugodnog trenutka u svom životu. Njezini su kolege u eteru pročitali ispovijed jedne slušateljice koja je opisala kako joj je veza išla sjajno: spojevi, upoznavanje roditelja i prijatelja...

Jednom je, kaže, pozvala dečka da zajedno pogledaju film u stanu. I pogledali su ga. Dečko je nakon filma samo - otišao kući. Svi su u studiju umirali od smijeha, a Jurić se prisjetila svoje priče i kroz smijeh ispričala kako je ostavljena mjesec dana prije vjenčanja.

"Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje", navela je voditeljica i dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu. Njena posljednja veza, barem ona za koju javnost zna, bila je s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

Bila zaručena s Ivanom Zubakom

Tatjana i Ivan zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. Voditeljica nikada nije voljela u javnosti iznositi detalje o svojim vezama i privatnom životu. 2018. su bili nakratko prekinuli, ali ubrzo su se pomirili i zaručili.

Story je iz izvora bliskih Jurić tad doznao kako je vjenčanje trebalo biti u lipnju te godine, ali je odgođeno zbog pandemije. No ubrzo se počelo šuškati kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a najveći dokaz bio je prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci.

Voditeljica je u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka za Reflektor Slobodne Dalmacije. "Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", navela je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.