Tajkunova kći iz ŽNV zaratila s Lucijom Lugomer: "Lažeš ljude za 500 eura"

Foto: Instagram

PLUS size model Lucija Lugomer je u jednoj televizijskoj emisiji isprobavala maturalne haljine, a njen je izgled odlučila prokomentirati Lucija Šarić, bivša natjecateljica Života na vagi, nakon čega je došlo do prepucavanja između njih dvije na Instagramu. 

Šarić je na svom Insta Storyju objavila fotku svoje imenjakinje u uskoj ružičastoj haljini i uz nju ostavila komentar. 

"Bez uvrede za modnu kreatoricu koja je dizajnirala ovu haljinu i bez uvrede za naš plus size model, ali ovo je užasno. Ovako nešto, ako imate problema s kilama, molim vas nemojte obući. Ovo možete obući jedino ako želite da vas ekipa na svadbi ili krstitkama zove, npr. ružičasti slon. Iskreno, ne znam može li gore", napisala je. 

Ubrzo je objavila i odgovor Lucije Lugomer. 

"Draga moja, nemam pojma ni tko si ni što si, ali vidim da si se prozvala 'modnom kreatoricom ljudskog tijela' otkako si smršavila pa me baš zanima zašto ja ne znam za tebe. Draga, ljubi si dušu dobrotom jer je ovako samo i isključivo kvariš. Takav primjer si samo istima poput sebe. Bye. P.s. Hvala što me pratiš", odgovorila joj je spremno Lugomer.

No nije stalo na tome. 

"Ovo definitivno nije bio ni na kakav način govor mržnje, žao mi je ako si preograničena da to shvatiš ili možda pak preisfrustrirana (dosadašnjim situacijama) pa misliš da je najmanja kritika pokušaj prozivanja. Moja poruka je bila vrlo jasna. Postoji stotinu curica koje imaju problem s kilogramima i koje ovo sad gledaju pa ne želim da si jadno dijete upropasti maturalnu s ovakvim odabirom haljine. A upravo, kad me već vučeš za jezik u tome je i problem. Da bi uzela 500 eura ti lažeš ljude da je to dobro. Sorry draga, ali ima nas samo iskrenih. Nemoj si laskati, ne mrzim te, ne želim ti loše, a najvažnije boli mene ona stvar tko si i znaš li tko sam ja. P.s. ja tebe ne pratim niti sam te ikad pratila (a Lucka se ponadala)", odbrusila joj je Šarić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.