Tajči umalo otkazala koncert s izraelskom zvijezdom: Sad je vrijeme da donesemo nadu

Foto: Instagram

TATJANA CAMERON TAJČI i izraelska zvijezda Moti Giladi večer će u dvorani Vatroslav Lisinski održati svečani koncert povodom 75. obljetnice Države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela, a koncert je, zbog rata u Izraelu, pretvoren u poruku podrške, poručili su organizatori. 

Pjevačica je na svom Instagramu otkrila kako su, zbog nedavnih događaja, razmišljali o otkazivanju koncerta. 

"Pitali smo trebamo li otkazati koncert. Kako možemo slaviti kad je toliko patnje upravo sad? Moti je rekao, sad je vrijeme da donesemo nadu, utjehu i ljubav te slavimo život koji pobjeđuje smrt, svjetlo nad tamom, ljubav nad mržnjom", napisala je, dodajući kako svaka pjesma koju su odabrali za koncert govori o iscjeljenju i nadi. 

"Donijet ćemo svjetlost. Donijet ćemo nadu. Držat ćemo ruke i govoriti: ‘Tu sam. Volim te. Zacijeli sa mnom", napisala je. 

Prvi veliki koncert nakon 32 godine

Inače, ovo je njezin prvi veliki koncert u Zagrebu nakon 32 godine, na kojem će izvesti pjesmu Holding Out My Hand koju je nedavno snimila s Motijem Giladijem, nagrađivanim scenskim i televizijskim umjetnikom i glumcem. Koncert će se održati u pratnji Simfonijskog orkestra HRT-a, pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, a pridružit će im se i poznati pijanist Joe Kaplowitz. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.