Tabloidi se okomili na TV kraljicu: Oprah je depresivna, nesretna lezbijka!

OVIH dana američki tabloidi ondašnjoj javnosti servirali su nezamislivi trač vezan za apsolutnu vladaricu televizijskih ekrana, Oprah Winfrey. Oprah Winfrey navodno je u lezbijskoj vezi sa svojom prijateljicom Gyle King, s kojom se u zadnje vrijeme sve češće pojavljuje u javnosti. Potaknuti nedavnim prekidom dugogodišnje veze Oprah i Stedman, tabloidi su si dali truda i počeli pratiti majku američkih talk showova za kućanice, međutim, dalje od pukih nagađanja nisu stigli.

Ipak, po ovom pitanju se očitovala navodna Oprahina partnerica i prijateljica Gayle King, demantirajući ovaj trač. "Da smo ja i Oprah gay, priznale bismo. Nebismo to držale u tajnosti jer nema ništa loše u tome da je netko gay", rekla je nedavno, dok se Oprah nije oglasila niti jednom rječi.

Međutim, ondašnji tabloidi nisu stali na "iznošenju informacija" o Oprahinoj seksualnosti; piše se kako je, osim ljubavnih, muče i poslovne brige, te kako Oprah nikada nije bila nesretnija. Navodno joj bivši partner prijeti izdavanjem knjige koja bi trebala otkriti tajne iz njihovog zajedničkog života i postelje, a Oprah njegovu šutnju pokušava kupiti honorarom od nevjerojatnih 150 milijuna dolara. Nadalje, pišu isti, voditeljica se ovih dana suočava i s ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog kojih je svakim danom sve deblja i deblja, te pišu da uzrok bolesti ne leži u problemima sa štitnjačom, kako Oprah tvrdi, već da su u pitanju puno ozbiljnije stvari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.