Molitva za Todorića: "Na ulazu u Crkvu bit će postavljena košarica za milodar za našeg Ivicu"

Foto: Facebook

DOK SE čeka što će se dogoditi s Agrokorom, a posrnulom Gazdi koji je državi predao "sve što je izgradio" (čitaj - dug u milijardama kuna), okreću leđa gotovo svi osim kćeri i njezinih frendica, na Facebooku se pojavio tračak nade - poziv na molitvu za Ivicu Todorića.

"U najtežim trenutcima stvaranja domovine Hrvate je održala vjera, zajedništvo i dr. Franjo Tuđman kojem je majka Božja udahnula mudrosti i razboritosti da prepozna domoljubni put vječne nam domovine. U teškim vremenima prijalaza iz crnog komunizma u vječno sanjanu samostalnu Hrvatsku važnu ulogu je dobio Hrvatski Katolik Ivica Todorić. Ivica se u tim trenutcima nije libio preuzeti golem teret na svoja pleća te kao što kaže Biblija: "Odvaži se i budi hrabar. Ne boj se i ne strahuj, jer kuda god pođeš, s tobom je Jahve, Bog tvoj." (Jš 1,7) Ivica Todorić se odvažio, bio hrabar i hrvatsku ekonomiju izvukao iz crnila komunizma sa svojom nadljudskom vjerom u sebe i svoje bližnje. Većina Hrvata nakon rata razorenom Lijepom Našom u Ivici nalaze spasitelja koji zapošljava na tisuće Hrvata od Vukovara do Dubrovnika. Dužnost i obaveza svakog pravog Hrvata je da molitvom oda počast hrvatskom heroju i božjem pastiru Ivici u ovim teškim trenucima", piše u pozivu "Božje ruke."

Naravno, na Facebook eventu odmah su počele razne šale i pošalice. "Hoće li biti hostija po 0,99 kn", pitali su se neki dok drugi "mole" za misno umjesto K+ vina. Zainteresiranih je zasad nekoliko tisuća, a želite li i vi 'attendati' i riječju Božjom pomoći posrnulom Gazdi, možete to učiniti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.