Svijet je brujao o njenoj svadbi: Slavna pjevačica na medenom mjesecu na Hvaru

Foto: Instagram

BRITANSKA pjevačica Ellie Goulding sa svojim je novopečenim suprugom Casparom Joplingom za mjedeni mjesec odabrala Hrvatsku.

Story piše da je par viđen u šetnji Hvarom, a pjevačica je bila raspoložena i za slikanje s obožavateljima koji su je prepoznali.

"Ona i suprug nasmiješeni su šetali centrom Hvara. Djelovali su jako zaljubljeno, stalno su se pogledavali i držali za ruke. Ellie je jako ljubazna i pristupačna. Čestitale smo joj na vjenčanju, a ona nam je poželjela ugodan ostatak dana. Zatim se u društvu supruga uputila u hotel Palace Elizabeth", ispričala je jedna obožavateljica za Story.

Ellie i Casper vjenčali su se ovog vikenda, a čini se da su se odmah nakon vjenčanja zaputili u Hrvatsku. Ellie je nosila vjenčanicu koju je za modnu kuću Chloe dizajnirala Natacha Ramsay-Levi, a u izradu je uloženo preko 640 sati, odnosno oko 26 dana rada jer su svi ukrasi na njoj ušiveni ručno.

Među uzvanicima na vjenčanju našle su se brojne poznate face, uključujući Katy Perry, Orlanda Blooma, Siennu Miller, Jamesa Blunta, ali i članice kraljevske obitelji, princeze Beatrice i Eugenie, a svadbeni prijem navodno se održao u dvorcu Howard.

Vjenčanje pjevačice i trgovca umjetninama bilo je glavna vijest u britanskim medijima ovog vikenda.

Inače, Ellie je veliku slavu donijela pjesma "Love Me Like You Do" koja je bila soundtrack filma "50 nijansi sive".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.