Svi mrze ovu mamu zbog onog što je napravila kada joj se kći vratila kući sa zašaranim čizmicama

 Foto: Instagram

MODNA dizajnerica Sarah Louise Bryan pobijesnila je nakon što se njezina trogodišnja kći Isabella vratila kući s ogrebanim i zašaranim čizmicama te zbog reakcije postala omražena na internetu.

Malena Isabella bila je kod prijateljice na igranju i djevojčice su u igri zašarale njezine krznene talijanske čizme. Isabellina majka Sarah nakon toga je poslala ljutiti mail majci djevojčice kod koje se njezna kći igrala i zahtjevala da do 1. veljače plati zamjenu cipela u iznosu od 325 eura, piše Daily Mail.

"Isabella je upravo došla kući s igranja s tvojim djetetom i poludjela sam kada sam vidjela da su njezine nove talijanske kožne cipele cijele oguljene i imaju trag Sharpie olovke. Ispod je račun za zamjenu jer one ne mogu biti popravljene pošto su od fine talijanske kože. Kao dizajnerica, želim da moje dijete izgleda savršeno", pisalo je u ljutitom mailu.

Trogodišnja Isabella ima mnoštvo skupe dizajnerske odjeće, a njezina majka je rekla za The Sun da "ona tek počinje manekensku karijeru i da je zbog toga njezin izgled veoma važan".

Dizajnerica Sarah Louise Bryan postala je poznata javnosti zbog svojih čudnih kreacija, od kojih je najviše pažnje privukla haljina od stidnih dlaka te jedna od Skittles bombona. Njezin najnoviji projekt sadržavat će spermu pa je pozvala muškarce diljem svijeta da joj šalju svoje uzorke, a onima kojima treba "pomoć" šalje svoje golišave fotke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.