Sve životinje iz vaših omiljenih filmova iz djetinjstva su mrtve

Screenshot: YouTube

PROŠLOG mjeseca uginula je Tinkerbell, čiuvava Paris Hilton i jedan od najpoznaijih psića na svijetu. Za 14 godina života Tinkerbell je postala jedna od najvećih zvijezda životinjskog svijeta, pa su se novinari Vicea zapitali koje su zvijezde životinjskog svijeta iz naših omiljenih dječjih filmova među živima. I jako su se razočarali. Sve su mrtve.

Pas Buddy iz filma "Air Bud" i "Pune kuće" je mrtav. Buddy se prvi put pojavio u emisiji "America's Funniest Home Videos" i postao zvijezda jer ga je njegov vlasnik naučio igrati nogomet, košarku i hokej. Nakon uspješne karijere, nesretni Buddy je 1997. godine dobio rak, te su mu amputirali nogu. Uginuo je u snu u veljači 1998. godine.

Praščić Babe također je mrtav. Iako nema točnih podataka o datumu i uzroku smrti, životni vijek jorkširske svinje je samo deset godina.

Pas Eddie iz Frasera je na svijet došao 1990. godine, a uginuo je 2006. godine. U popularnoj seriji ga je zamijenio njegov sin Enzo koji je nakon Fraisera dospio u film "My Dog Skip". I Enzo je uginuo, 2010. godine.

I orangutan iz filma "Dunston Checks In" više nije među živima. Orangutan se zvao "Sam" i rođen je 1989. godine. Prvo je bio turistička atrakcija u Miamiju, a kasnije se redovno pojavljivao u filmovima i serijama, između ostalih, i u Spasilačkoj službi.

Ni Bruiser iz filma "Plavuša s Harvarda" više nije živ. Rođen je 1994. godine, a njegovi vlasnici su na njemu zaradili hrpu love. Uginuo je 2009. godine od moždanog udara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.