Sve žene Zorana Mamića: U braku je bio s Vanjom i Anom, a Senku je upoznao u Dubaiju

Foto: Igor Soban/Marko Lukunic/PIXSELL

USKOK je jučer u sklopu istrage Mamićevih tvrdnji da je podmićivao suce osječkoga Županijskog suda ispitao i suprugu Zdravka Mamića te bivšu djevojku Zorana Mamića koja je navodno svjedočila druženju sa sucima u Dubaiju.

Zoran Mamić svojim ljubavnim životom već godinama privlači pozornost javnosti.

Dvaput je bio u braku. Onaj s Vanjom Horvat završio je 2010. nakon zajedničkih 17 godina. U braku su dobili sina Brunu i kćer Ninu, a od 2018. godine su i djed i baka unučice Vite.

Brzo nakon razvoda od Vanje šuškalo se o njegovoj vezi s plavokosom Anom Šikić, kojom se oženio 2014. Taj brak trajao je puno kraće, a Mamić je 2016. ponovno bio slobodan čovjek.

Nakon toga ga se povezivalo s manekenkama Anticom Filipović Grčić i Darijom Crnjaković, no te veze nisu dugo potrajale.

Od ljeta 2019. godine u javnosti ga se moglo viđati s atraktivnom Senkom Mandić. Zajedno su se pojavljivali na tribinama, a navodno su se upoznali upravo u Dubaiju, gdje su se Mamići navodno i družili sa sucima i gdje je Senka radila u luksuznom francuskom restoranu na prijemu gostiju.

S njom se 2019. pojavio i na božićnom domjenku Dinama, a upravo u to vrijeme saznalo se i da je Senka trudna te da Zoran s njom čeka svoje treće dijete.

Djevojčica je rođena u svibnju prošle godine, a nakon toga se u javnosti malo toga moglo čuti o vezi Zorana i Senke.

Ispitana i supruga Zdravka Mamića

Zdravko Mamić je u drugom braku. Iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić ima sina Marija. Sa suprugom Marinom ima kćeri Luciju i Ivu.

Objema gospođama Mamić zajedničko je to što se ne vole eksponirati. Dok Nadinu sliku u medijima nećete naći, naletjet ćete na pokoju Marininu, nastalu na obiteljskim odlascima na vjenčanja nogometaša poput Ognjena Vukojevića ili Matea Kovačića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.