Sve za dobru svrhu: Studenti veterine pozirali goli za seksi kalendar

Foto: Facebook

STUDENTI veterine sa Sveučilišta u Sydneyu skinuli su sve za sebe kako bi snimili kalendar, a sav prihod od njegove prodaje ići će u dobrotvorne svrhe.

Snimanje kalendara postalo je tradicija studenata, a ove godine sav prikupljeni novac od prodaje namijenjen je udruzi We’re For The Bush, koja pomaže obiteljima, farmerima, zajednicama i životinjama pogođenima sušom. Studenti veterine ovakve kalendare snimaju već 30 godina zaredom.

"Australija se bori s užasnim sušama, o njihovim posljedicama počeli smo učiti čim smo se upisali na fakultet. Mnogi od nas dolaze iz obitelji koje se bave poljoprivredom pa iz prve ruke znamo kakav je utjecaj suša na farmere, njihove obitelji i zajednicu. Farmeri se bore za opstanak pa želimo prodati što više kalendara kako bismo im pomogli", rekao je student četvrte godine Matt Clifton za Daily Mail.

Zbog natrpanih rasporeda studenata i priprema za ispite kalendar su snimali čak dva tjedna.

"Snimali smo u pauzama između predavanja. U snimanje kalendara uključilo se 65 studenata, a svi koji su se željeli pojaviti u njemu našli su se na njegovim stranicama. Bilo je jako zabavno, kalendar je provokativan i jako zabavan", rekao je Clifton.

Dodao je da je snimanje bilo jako zabavno, a kad je počelo, svi su samo stajali i pogledavali se, očekujući da netko bude prvi koji će skinuti odjeću sa sebe.

Website is up and running! Be sure to have a read, buy your calendar and support "We're for the Bush" drought appeal! http://www.afterhourscalendar.com/

Posted by 2016 Vet Calendar - After Hours on 12. studenoga 2015

"Mislim da nije bilo trenutaka koji su bili preneugodni, svi smo bili opušteni. Kad smo snimali posljednju fotografiju, svi su već bili jako slobodni", ispričao je.

Kalendar je snimila australska fotografkinja Nicola Bodle. 

Less than one month till CHRISTMAS, so here is a new photo of the sexy boys to encourage you all to buy your calendars...

Posted by 2016 Vet Calendar - After Hours on 26. studenoga 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.