Svakog jutra budi se u 4:30 da mužu napravi doručak, ljudi je napali

Foto: Facebook

KUĆANICA Brooke Smith iz australskog Brisbanea ima četvero djece, a brizi za njih i supruga toliko je posvećena da svakog dana ustaje u 4:30 kako bi mužu napravila doručak.

Kako piše LADbible, Brooke je na Facebooku opisala kako joj izgleda svakodnevica.

"Uvijek se pobrinem da ne odem u krevet ako nisam svima spremila ručak za idući dan, pripremila odjeću, očistila kuću i pospremila prljavo posuđe u perilicu i pustila je da radi te stavila rublje na pranje. Nekad idem spavati u 21, a nekad u ponoć, no uvijek ustajem u 4:30 kako bih mužu napravila doručak i kavu, a potom i sama popila kavu, napravila frizuru te uživala u malo mira i tišine, meditacije i tjelovježbe te se spremila za dan. Sretna mama znači sretno kućanstvo. Napravite sve to čak i kad vam se ne da jer ćete biti sretniji drugi dan", poručila je.

I dok Brooke u svom načinu života ne vidi ništa loše, drugi su joj poručili da bi i njen muž trebao preuzeti na sebe malo više posla.

"Lijepo je što sve ti sve radiš, no u mom braku smo ravnopravni i svatko nosi jednak dio. Moj muž radi puno radno vrijeme, no i dalje čisti, kuha i brine o djeci", napisala je jedna žena.

"Moja mama je sve to radila za mog tatu. On je rođen 1929., a ona 1931. No danas je 2020. Moj muž pere svoje rublje. Moja djeca sama rade svoje doručke", dodala je druga.

Brooke im je odgovorila da njen sistem odgovara njenoj obitelji.

"Uvijek postoje pozitivni i negativni komentari, brojne žene misle da živim kao da smo u 50-ima i da ne bih trebala to raditi za muža. Ja mislim da ako netko radi cijeli dan na suncu, najmanje što mogu je skuhati i očistiti mu. Mislim da smo mi najsretnija obitelj baš zbog tih tradicionalnih stvari koje radimo", rekla je za Courier Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.