Svadba tajkunove nećakinje: Vjenčanice od tri milijuna kuna i 32 kofera miraza

Screenshot: Instagram

NEĆAKINJA kontroverznog čečenskog tajkuna Umara Džabrailova, 22-godišnja Ajna Džabrailova, udala se za naftnog menadžera Hajdara Šeripova na raskošnoj ceremoniji u Moskvi.

Na svadbi koja je trajala dva dana je bilo čak 600 uzvanika, mlada je nosila dvije dizajnerske vjenčanice čija se ukupna vrijednost procjenjuje na tri milijuna kuna. 

Ajni su također trebala čak 32 dizajnerska kofera, čija se ukupna cijena procjenjuje na oko 2,1 milijuna kuna, da ponese svoj ogromni miraz. U to se, naravno, ne ubraja cijena sadržaja kofera, čija je vrijednost zasad nepoznata. 

Ceremonija se održala u skladu s čečenskom tradicijom, što je značilo da je mladoženja većim dijelom bio odsutan, piše Daily Mail. Svoju mladu je imao prilike vidjeti tek nakon slavlja, daleko od znatiželjnih pogleda. Alkohol je bio zabranjen, a mladenka je morala cijelu večer provesti na nogama družeći se s gostima. 

Nije smjela plesati, niti puno govoriti, a muškarci i žene su morali biti odvojeni. 

Slavlje se održavalo u luksuznom restoranu u centru grada gdje su mladenci i gosti stigli vozeći se u 25 limuzina. 

Jednu od Ajninih skupocjenih vjenčanica dizajnirao je jedan od najpoznatijih libanonskih dizajnera Zuhair Murad, a drugu dizajner Elie Saab. Mlada je nosila nakit od dragulja proizveden u Velikoj Britaniji i tijaru koja je dopremljena iz Dubaija. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.