Supruga poznatog nogometaša pozirala potpuno gola. Neki je napali: "Ti si majka"

Foto: Instagram

Supruga engleskog nogometaša Jamieja Vardyja, Rebekah Vardy, jedna je od najpoznatijih britanskih WAGSica. Mnoge je iznenadila kada je na svom Instagram profilu, gdje ima 400.000 pratitelja, objavila fotografiju na kojoj potpuno gola pozira na balkonu u Las Vegasu.

I dok joj je dio pratitelja uputio komplimente u komentarima, prizor nisu svi odobrili. "Zašto?", "Ti si sredovječna žena i majka. Razmisli o svojoj obitelji i neugodi koju javna golotinja baca na njih", "Tužno je da izvodiš striptiz za lajkove", neke su od kritika koje je dobila.

Wagatha Christie

Inače, Rebekah je poznata je po skandalima. Prošle godine je potrošila više od tri milijuna funti zbog bitke na visokom sudu s Coleen Rooney, bivšom suprugom Waynea Rooneyja. Slučaj su Britanci budno pratili i prozvali su ga "Wagatha Christie".

Vardy je u svibnju 2022. tužila Rooney za klevetu, jer ju je ona 2019. godine optužila da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.