Supruga Michaela Jordana privukla pažnju na Hvaru tijekom šetnje s prijateljima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

DOK JE Michael Jordan boravio u jednom hvarskom restoranu, njegova supruga Yvette Prieto s društvom je obišla centar Hvara u razgledavanju i potrazi za suvenirima.

Fotografi su snimili Yvette u opuštenom razgledavanju grada, a zastajala je i na štandovima sa suvenirima kako bi ponijela uspomenu iz Hrvatske. Nosila je maslinasti kombinezon i sandale te smeđu torbicu u ruci.

Yvette je američka manekenka koja je dugo radila za američkog dizajnera Alexandera Wanga. Zbog svog kubanskog podrijetla sudjelovala je i u dokumentarcu Cuba: An Island Apart. Za vrijeme snimanja tog dokumentarca upoznala je Michaela, za kojeg se udala 2013. godine, a godinu dana poslije dobili su blizanke.

Inače, Jordan i Yvette u Hrvatskoj borave od nedjelje, kad su u poslijepodnevnim satima privatnim avionom sletjeli u Split, gdje su ih u Zračnoj luci Resnik dočekala tri kombija i tjelohranitelji. Jordan se u Splitu ukrcao na jahtu O'Pari čiji tjedni najam košta milijun eura. Kako jahta izgleda iznutra, možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.