Sudac na dobrotvornoj utakmici youtuberu dao žuti karton, on mu odgovorio Uno kartom

Screenshot: Twitter

YOUTUBER Max Fosh, inače poznat po svojim sprdnjama, postao je viralni hit kada je upotrijebio Uno kartu za promjenu smjera nakon što je od suca dobio žuti karton. 

Youtuber je u subotu sudjelovao u humanitarnoj utakmici između Sideman FC-a i YouTube All-Starsa na West Hamovom stadionu te je uspio postići gol. Međutim, u 78. minuti bivši sudac Premier lige Mark Clattenburg pokazao mu je žuti karton, no youtuber je imao pripremljenog asa u rukavu. Pokazao je sucu zelenu Uno kartu za promjenu smjera, a njegov potez postao je hit. 

Promjena smjera 

"Ovo je urnebesno (i razmišljam o tome da koristim Uno kartu za promjenu smjera u svakodnevnim situacijama)", napisala je jedna korisnica X-a. 

"Vrištim", dodala je druga, a javio se i sam šaljivdžija koji je poručio sucu: "Poštuj mem". 

Utakmica oborila rekord 

Inače, dobrotvorna utakmica završila je s rezultatom 8:5 za Sidemen FC te privukla 60.000 navijača na rasprodani stadion. Prikupljeno je više od 2 milijuna funti u dobrotvorne svrhe. 

Prijenos utakmice oborio je i sve YouTube rekorde. Prema MrBeastu, koji je također igrao na utakmici, u jednom je trenutku na svom kanalu imao 2.700.000 gledatelja, što ga je učinilo najgledanijim sportskim događajem uživo u povijesti YouTubea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.