Uplakanog Subašića na Poljudu tješio sinčić Antonio, pogledajte fotke

Foto: Tom Dubravec/Cropix

DANIJEL SUBAŠIĆ jučer se na Poljudu oprostio od nogometa. U suzama je napustio teren tijekom utakmice Hajduka i Šibenika, popraćen ovacijama i glasnim pljeskom s tribina, a u jednom trenutku u naručje mu je dotrčao njegov sinčić Antonio koji je također plakao.

Nogometaševa supruga Antonia Bozza i ovog se puta držala podalje od kamera. Danijel i Antonia sina su dobili 2019. godine, nakon 17 godina veze. Dječak je dobio ime po mami. Subašić je 2022. oduševio navijače objavivši fotografiju sinčića u dresu Dominika Livakovića.

Danijel ljubi Antoniju više od 20 godina

Inače, ljubavna priča Danijela Subašića i Antonije Bozze počela je dok su još bili u srednjoj školi. On je tada branio za Zadar i mladu reprezentaciju, a Antonia je pohađala studij pedagogije na Sveučilištu u Zadru. Njihova ljubav odmah je naišla na prepreke jer se Antonijin otac čvrsto protivio njihovoj vezi.

"Moja žena, moja stijena, moja kraljica", pisao je Subašić na Instagramu o svojoj supruzi koju sada ljubi više od 20 godina. Iako su u to vrijeme živjeli u Monte Carlu, 2019. su ipak odlučili da će se njihov prvi sin roditi u Hrvatskoj. Antonia je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Podsjetimo, Danijel Subašić izašao je iz igre u 24. minuti utakmice između Hajduka i Šibenika te tako otišao u igračku mirovinu. Odabrao je izaći u 24. minuti kako bi odao počast tragično poginulom prijatelju i bivšem igraču Zadra Hrvoju Čustiću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.