Štulić na svoj rođendan na YouTubeu objavio novi video, evo o čemu se radi

Screenshot: YouTube

NA ROĐENDAN Johnnyja Štulića osvanula je nova objava na njegovom YouTube kanalu. Štulić je na kanalu PETROVICPETAR objavio izvedbu pjesme Sedna moma na odreto. Tu je pjesmu prvi put objavio 2013. godine.

Snimka je u dva dana preslušana oko 7000 puta, a u komentarima su mnogi iskoristili priliku da Štuliću čestitaju 70. rođendan. "Hvala ti što si nas se sjetio i ovim počastio", pišu mu fanovi.

Branimir Štulić rođen je na 11. travnja 1953. godine u Skopju, a u Zagreb je došao sedamdesetih. Prvu ploču objavio je 1979. godine, a uslijedilo je 11 albuma s Azrom te pet samostalnih albuma. Šesti samostalni album Štulić je prošle godine objavio na svom YouTube kanalu.

Johnny Štulić zauvijek je napustio prostore bivše Jugoslavije 1991. godine. O Štuliću se 1990-ih i početkom 2000-ih znalo tek da je oženjen i da živi povučenim životom u Utrechtu, a hrvatskim medijima se javlja zbog sporova s Croatia Recordsom i sukoba s nekadašnjim prijateljima i suradnicima.

Ne monetizira sadržaj na YouTubeu

Inače, administrator YouTube kanala PETROVICPETAR, koji posljednjih nekoliko godina objavljuje pjesme Johnnyja Štulića, javio se Indexu lani nakon što su se na Social Bladeu pojavile informacije da kanal zarađuje od 181 do 2900 dolara mjesečno, odnosno od 2200 do 34 tisuće dolara godišnje.

"PETROVICPETAR kanal nije partner YouTubea i ne monetizira postavljeni sadržaj niti na bilo koji drugi način zarađuje na YouTubeu ili drugim muzičkim platformama", poručio je i kao dokaze priložio nekoliko screenshotova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.