Studenti medicine u Zagrebu rade nešto divno za djecu, a i vi možete pomoći

Foto: Facebook

STUDENTI medicine u Zagrebu prikupljaju poklone za djecu koja će blagdane provesti po bolnicama i pozvali su sve koji mogu pomoći da to i učine.

"Dragi naši, bliži nam se ono najljepše vrijeme u godini. Svugdje odzvanjaju smijeh i božićne pjesme, grad je prepun lampica i ukrasa. Svi su posebno sretni i nježni jedni prema drugima. Nažalost, ima toliko onih koji će blagdane provesti bolesni, u bolnicama, umjesto među svojom obitelji, u svom domu. Neće sva djeca ovog Božića moći potražiti poklon ispod svog božićnog drvca. Pa zašto ne bismo pokušali toj dječici bar malo uljepšati dane? Budimo bar na kratko ove blagdane nečiji superjunaci. Marljivo ćemo zajedno skupljati poklone za djecu, male i velike, ovih desetak dana, a onda ćemo ih posjetiti u bolnicama i donijeti im pravi blagdanski ugođaj, ljubav, toplinu, osmijeh, pjesmu.. i POKLONE! Jer svi volimo dobiti dar, a posebno djeca", piše na eventu službene organizacije Medicinskog fakulteta, Studentske sekcije za pedijatriju.

"Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj lijepoj božićnoj priči i ostavite svoje poklone za djecu u kutijama koje već čekaju na Šalati 3 - na dekanatu kod garderobe, u Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar i na Rebru u edukacijskom centru (kraj garderobe) i u istočnom centru. Ne morate donijeti ništa veliko ni skupo, darujte sitnicu od srca. A zadnji tjedan prije Božića, dijelit ćemo poklone po zagrebačkim bolnicama i donijeti osmijeh na dječja lica", piše u nastavku objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.