Stručnjakinja za govor tijela: Smith se usiljeno smijao, a Rock nije očekivao udarac

Foto: EPA

DOGAĐAJ koji je obilježio 94. dodjelu Oscara je pljuska koju je Will Smith opalio Chrisu Rocku jer mu je uvrijedio suprugu neprimjerenom šalom, a prokomentirala ga je i vodeća televizijska stručnjakinja za govor tijela i komunikacijske vještine Judi James.

James smatra da je Smithova prvobitna reakcija bila "prigušeni izvještačeni smijeh", dok se njegovoj supruzi Jadi Pinkett Smith nakon neumjesne šale torzo ukočio, a osmijeh zaledio. Smith je zatim ležerno otišao do pozornice i ošamario Rocka, koji, kako tvrdi stručnjakinja, nije očekivao da će biti napadnut.

"Ruke su mu bile sklopljene iza leđa i smijao se sve dok nije primio udarac", rekla je James za The Sun i dodala da se glumac nakon udarca vratio na svoje mjesto sa "zadovoljnim" osmijehom, a dok je dobacivao Rocku da ne govori o njegovoj supruzi, u glasu mu se čuo pravi bijes.

Podsjetimo, Chris se našalio da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2, što je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne "uzima ime njegove žene u usta".

"O wow, Will Smith me upravo prebio", rekao je Rock nakon incidenta. Kasnije su se pojavile i snimke na kojima kolege smiruju uznemirenog Smitha, koji je 20 minuta kasnije primio Oscara te se u govoru ispričao Akademiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.