Stručnjaci skužili nešto neobično: "Meghan se drukčije ponaša prema Harryju kako se bliži svadba"

Foto: Guliver Image/Getty Images/FAH

PRINC Harry ne može vjerovati kakvu je curu ulovio, tvrde stručnjaci za govor tijela. Judi James tvrdi da je neverbalna komunikacija crvenokosog princa tijekom posjeta Sjevernoj Irskoj otkrivala da mu je Meghan cijelo vrijeme krala pažnju, no istodobno je jako uživao u njenoj pažnji.

Osim toga, kako tvrdi James, Meghan je tijekom tog puta promijenila svoju neverbalnu komunikaciju pa je cijelo vrijeme pratila što radi njen budući suprug, umjesto da je kao do tada povlačila prvi potez. Naime, Meghan je prilično samouvjerena pred kamerama te je često upravo ona smišljala "koreografiju" njihovih javnih pojavljivanja. Ovog puta Harry je vodio igru, a Meghan je pred kamerama samo zurila u njegovo lice i oči.

Kad je riječ o Harryju, on je pokušavao ostati ozbiljan, no da mu godi Meghanina pažnja dokazivao je njegov osmijeh. James tvrdi da je njegov govor tijela otkrivao da ne može vjerovati da je imao sreće što je žena poput Meghan pala na njega.

"Ovo nismo dosad viđali kod Meghan. Njen govor tijela mijenja se kako se bliži vjenčanje. Ova tehnika zove se intenzivno zurenje u oči, a tumači se kao signal aktivnog slušanja. Njime se želi dati kompliment sugovorniku za njegovu zanimljivost. Češće se viđa u Americi, dok u Britaniji nije tako često", tvrdi James.

"U Britaniji bi tolika količina kontakta očima i blizine glava dovela do poljupca pa bi Harryju bilo jako teško nastaviti s govorom. Očito je flertovala s njim, a on očito uživa u tome. Ona je prelijepa, a on se trudi nastaviti sa svojim dužnostima. Čini se kao da ne može vjerovati da ju je privukao i da dobiva toliku pažnju od nje", tvrdi James.

Kako kaže, on je u crnom sakou tek običan dečko, dok je ona jedna od najljepših glumica.

"Meghan je dosad bila dominantna pred kamerama, a sad je prilično submisivna, zbog čega izgleda poput zaljubljene obožavateljice. Kako se vjenčanje bliži, to se više trudi da on ispadne zvijezda", tvrdi James. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.