Štrajkao glađu ispred kuće bivše cure kako bi je ponovo osvojio - i uspio je

Screenshot: YouTube

ŠTRAJK glađu ne zvuči kao najučinkovitiji način za povratak izgubljene ljubavi, no funkcionirao je u slučaju jednog Indijca koji je kampirao ispred kuće bivše djevojke i odbijao jesti dok se ne pristane udati za njega.

Ananta Burman, mladić iz indijske savezne države Zapadni Bengal, bio je u stabilnoj vezi osam godina, sve dok njegova djevojka Lipika jednostavno nije s njim prekinula svu komunikaciju, odbijajući odgovarati na njegove telefonske pozive i WhatsApp poruke, a blokirala ga je i na društvenim mrežama.

Ananta je zaključio da nešto nije u redu pa je njuškao okolo i doznao da se Lipikina obitelj dogovorila da se ona uda za drugog muškarca. Shvativši da ima malo vremena prije nego što je zauvijek izgubi, mladić je odlučio da mora učiniti nešto ekstremno kako bi je vratio. Tako je u nedjelju kampirao uz djevojčinu kuću u Dhupguriju i počeo štrajk glađu, prenosi Oddity Central.

Njegov protest brzo je privukao pozornost prolaznika, pogotovo zato što je držao natpis na kojem je pisalo "Vratite mi se, osam godina", a kako su doznavali za njegov slučaj, oko njega su se počeli skupljati ljudi koji su ga podržavali.

Vijest o njegovom štrajku glađu proširila se lokalnom zajednicom, a uskoro je na mjesto događaja stigla i obitelj muškarca koji je trebao oženiti Lipiku, i to s policijom, kako bi ga uklonili.

No Ananta se odbio pomaknuti i završiti štrajk glađu, no kako su sati prolazili, zdravlje mu se počelo pogoršavati pa je prevezen u lokalnu bolnicu. I tamo je odbio jesti, no tad su intervenirali lokalci koji su Lipiku i njezinu obitelj molili da pristane na njegove uvjete i praktički mu spasi život.

Obitelj se naposljetku predomislila te otkazala nadolazeće vjenčanje te organizirala da se Ananta i Lipika odmah vjenčaju. Na fotografiji koju su objavili indijski mediji par se vidi tijekom tradicionalnog bračnog rituala u lokalnom hramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.