Što jesti: Miss Universe Laura Dundović otkriva kako se ne udebljati za Božić

Foto: Instagram

BIVŠA australska Miss Universe Laura Dundović, koja je podrijetlom iz Hrvatske, otkrila je svoju tajnu o tome kako da vas višak kilograma zaobiđe u ovo blagdansko vrijeme. Kako kaže ova ljepotica, ona se kune u dizanje utega.

Laura je krunu ponijela prije 11 godina, a u međuvremenu je postala osobna trenerica, diplomirana psihologinja i TV voditeljica. Iako je tako svestrana, i dalje uspijeva pronaći vremena za bar četiri treninga tjedno, čak i u božićno vrijeme.

"Trčim i dižem utege u teretani kako bih targetirala sva područja. Radim kombinaciju vježbi snage i HIIT-a (High Intensity Interval Training)", rekla je za Femail.

Na dane kad koristi elastičnu traku, Laura izvodi vježbe bočnih iskoraka, čučnjeva, iskoraka, skokova, podizanja kukova i takozvane hidrante.

Te vježbe ponavlja 20 puta u dvije serije, a tvrdi da učvršćuju mišiće stražnjice i jačaju cijelu figuru, na čemu ćete posebno biti zahvalni u toplijem dijelu godine.

"Obožavam trčati po plaži i plivati ljeti. Volim ići i u teretanu jer mi se sviđa utjecaj vježbi snage, ali češće treniram vani", rekla je.

Iako u blagdansko vrijeme uzme pauzu kako bi se resetirala, priznaje da i tad pazi na ono što jede.

"Kod mene, s obzirom na moje poslove i putovanja, ne postoji prosječan dan, no najčešće doručkujem jaje, avokado i raž", rekla je dodavši da uzima dodatke prehrani kako bi joj koža, kosa i nokti bili u dobrom stanju.

"Za ručak najčešće jedem salatu s piletinom. Popodne jedem jogurt s visokim udjelom proteina i svježe jagode, mrvljene orahe i malo meda", ispričala je.

Za večeru najčešće jede tajlandsku, japansku, talijansku ili hrvatsku hranu.

"Trudim se održati ravnotežu. Ako večeram nešto teže, sljedećeg dana ću jesti laganiju hranu. Ako sam naporno trenirala tog dana, večerat ću malo više", dodala je.

Istaknula je i da je važno piti puno vode.

"Često mislimo da smo gladni, a zapravo smo samo žedni", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.