Stariji bračni par privukao pozornost Zagrepčanke: Dugo ih nisam vidjela u šetnji...

Foto: Maja Horvat

U GRUPI Zakaj volim Zagreb na Facebooku osvanula je objava koja je raznježila tisuće članova spomenute grupe. 

Naime, članica Maja Horvat objavila je fotografiju starijeg bračnog para koju je snimila prošle jeseni u Jarnovićevoj ulici u Zagrebu. Snimljeni su s leđa u šetnji kako se čvrsto drže za ruke.

"Snimljeno u listopadu prošle godine. Pronašla sam fotku u galeriji prije nekoliko dana i pomislih kako dugo nisam vidjela taj par u šetnji! Duga je godina, vrijeme u kojem se puno toga desilo…Jučer ih ugledam pred sobom u istoj pozi, rukom u ruci. Ja na biciklu i već sam prošla pokraj njih, ipak se zaustavim, pozdravim i ispričam sve ovo gore navedeno te kako mi je drago da ih ponovo vidim", započela je objavu Maja. 

"Ugodno iznenađeni zahvale mi! Izmijenismo nekoliko ljubaznih rečenica, a gospođa na kraju sa smiješkom kaže: 'Ja sam njegov drugi štap!'" opisala je Maja njihov razgovor. 

"Srce mi se ispunilo dragošću uz misao: Da, najbolji 'štap', oslonac i potpora u jeseni života! Pa neka se ponovi i u jesen dogodine", zaključila je objavu koja je pokupila preko tisuću lajkova. 

"Hvala Vam što ste ovu lijepu priču podijelili s nama", "Ljubav sve pobjeđuje", "Kako romantično i lijepo, prekrasan prizor", "Sve je lijepo - i fotografija, i prizor, i priča. Ljubavna slika u jeseni", samo su neki od komentara ispod objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.