Srpski voditelj podržao apel da se uzme pasoš Srbima koji navijaju za nas, sad tvrdi da je to šala

Foto: Twitter

NAKON što je srpska stranica Neguj mo srbski (poznata po antihrvatskim statusima) objavila status "Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš", popularni voditelj Ognjen Amidžić prokomentirao je tu objavu.

"Profil negujmo srbski ima pametnije i realnije stavove od 99 % intelektualaca ovdje. Naročito po pitanju Hrvatske", napisao je.

Njegov je komentar izazvao i reakciju autora stranice Neguj mo srbski.

"Nemamo ništa protiv Hrvata da se razumijemo. Sve dok to rade u svoja 4 zida", napisali su.

Nakon što su neki srpski mediji prenijeli njegove navodne izjave u kojima se nije pohvalno izražavao o Hrvatskoj, Amidžić se vratio na Twitter napisati da on to nije rekao.

"Evo upravo čitam kako sam izjavio nešto što nikad nisam rekao. Svaka čast svima", napisao je.

"A tko ne kapira hard kor parodiju negujmo srbski nema potrebe da uopće išta piše", dodao je.

Podsjetimo, prošlog ljeta Amidžić se na Twitteru osvrnuo na požare koji su harali Dalmacijom i zlurade komentare na brojnim srpskim portalima i društvenim mrežama.

"Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kad su nas bombardirali? Ljudi, saberite se", napisao je.

Mnogi su ga u Srbiji tada pravdali činjenicom da je mlad ostao bez oca. Zoran Amidžić je ubijen u automobilu na koji je navodno ispaljeno 200 metaka, a s njim su poginuli  i Bora Petrović, Dejan Milićević i Sretan Ilić.

>>>Srpski voditelj ispričao vic o Hrvatima i kokošima, ekipa na Twitteru popizdila: "Smeće od čovjeka"<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.