Srpski tenisač i poduzetnik Novak Đoković otvorio još jedan restoran "Novak"

TENISAČ Novak Đoković posljednjih je dana otvorio još jedan restoran. Nakon restorana "Novak" kojeg je otvorio u prosincu 2008. godine, najpopularniji srpski tenisač otvorio je svoj drugi restoran koji se zove baš kao i prethodni - "Novak". Restoran se nalazi uz teniske terene na Dorćolu, a na njegovom meniju naći će se mnogi specijaliteti talijanske, argentinske, meksičke te nekih drugih kuhinja.

"Đokovići imaju novca i svjetska kriza ne utječe na njihov račun u banci, ali trenutačno je zaista nepovoljno razdoblje za otvaranje lanca restorana i ulaganje. Poznati tenisač trenutno čeka da se situacija stabilizira kako bi počeli s otvaranjem", rekao je izvor blizak Đokoviću početkom ljeta. Ipak, čini se kako su Đokovići vrlo brzo dočekali "bolja vremena", a kako tvrde neki mediji, tenisač bi uskoro mogao otvoriti još nekoliko restorana "Novak".

Za razliku od "Novaka", koji navodno nema "prebahate" cijene, ručak ili večeru u "Sori", čija je vlasnica Iva Majoli, si mogu priuštiti samo oni dubljeg džepa


Ponuda hrane i ambijent trebali bi biti isti u svim njegovim restoranima, baš kao i cijene. Osim raznovrsne ponude jela, na meniju "Novaka" nalaze se i vrlo kvalitetna vina iz cijelog svijeta. U sklopu njegovoga prvog restorana nalazi se i kafić u kojem su izloženi svi trofeji, loptice s potpisom i reketi srpskog tenisača.

Podsjetimo, bivša tenisačica Iva Majoli se također bacila u poduzetničke vode te je otvorila japanski restorane "Sora". Njezin restoran nalazi se u samom centru Zagreba, dok je drugi nedavno otvoren na hvarskoj rivi. Za razliku od Đokovićevog, koji navodno nema "prebahate" cijene, ručak ili večeru u "Sori" si mogu priuštiti samo oni malo dubljeg džepa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.