Srpski mediji objavili fotke: Borna Ćorić u vezi s 13 godina starijom folk zvijezdom?

Foto: Instagram

SRPSKI mediji pišu da hrvatski tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku folk zvijezdu Kaju Ostojić.

Kurir je objavio fotografije 26-godišnjeg Ćorića i 39-godišnje Ostojić nastale u jednom beogradskom restoranu. Pišu da su se pjevačica i sportaš upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja. Njihov izvor tvrdi da je pjevačica najprije odbijala tenisača zbog razlike u godinama, no da je na kraju ipak došlo do veze.

Viđaju se, navodno, u Zagrebu i u Beogradu.

U četvrtak navečer snimljeni su u restoranu, gdje su ih dočekali Kajini prijatelji. Jedan od prijatelja pjevačice, Nikola Ostojić, pohvalio se da je Borna bio u njegovoj teretani u Beogradu.

Tko je Kaja Ostojić?

Kaja Ostojić srpska je pjevačica koja je donedavno bila u vezi s mladim hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem. U vezi su bili od 2019. do 2022. godine, a prekidu je navodno kumovalo to što njegova obitelj nije podržavala odnos s pjevačicom.

"Mateo i ja smo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumijevanja i poštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja", napisala je Ostojić nakon prekida.

U jednom intervjuu je istaknula da, kad joj se muškarac svidi, ona čeka udvaranje. "U procesu se ja ne udvaram. Mateo je jedan džentlmen, od samog starta sam se osjećala kao najbitnija osoba u njegovom životu, pored toga što mi je davao komplimente", rekla je tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.