Žena srpskog nogometaša: Strah me starenja, vjerojatno jer mogu ponuditi samo ljepotu

Foto: Instagram

JOVANA ĐORĐEVIĆ, supruga nogometaša Filipa Đorđevića, kojoj tepaju da je najljepša srpska WAGsica, odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu te je privukla pozornost direktnim odgovorima.

Jovana je najviše pitanja primila o svom izgledu, prehrani, vježbanju, ali i estetskim operacijama. Iako ne skriva da je imala nekoliko estetskih operacija, ovog puta nije bila raspoložena na odgovaranje o njima, pa pratitelje nije štedjela u odgovorima.

"Bio bi red da naučite da je krajnje nepristojno postavljati ovakva pitanja. Meni ne predstavlja problem odgovarati na njih (u više navrata i jesam), ali zna me iznervirati nedostatak kulture kod ljudi", poručila je, a jednoj pratiteljici je poručila da "ne postoji tim plastičara koji bi njoj pomogao".

"Je li te strah smrti?" bilo je još jedno od pitanja, na koje je Jovana odgovorila bez zadrške. "Jako ste morbidni. Nemam strah od smrti, ali imam od starenja. To je vjerojatno zato što osim ljepote nemam što ponuditi, pa me malo frka", odgovorila je.

Inače, Jovana je jednom prilikom otkrila da žali zbog operacije nosa, koji je, kako kaže, operirala "previše puta. Na pitanje zašto je uopće dirala nos, odgovorila je da je bila idiot. "Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa ljepša nisam zbog toga, štoviše... To je jedina stvar koju bih promijenila da mogu, ali, nažalost, ne mogu", napisala je 29-godišnja manekenka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.