Srpska folkerica: "Želim upisati medicinu, bivša svekrva mi šalje materijale za upis"

Foto: Instagram

TURBO FOLK pjevačica Ana Nikolić kaže da želi upisati medicinski fakultet.

"Radno sam, fenomenalno, nikad ne bi rekao da sam doktorica i da to želim biti, stvarno sam to htjela biti. Moja bivša svekrva mi je poslala koji su predmeti, kako se popunjavaju uplatnice, ona me ozbiljno shvatila, želim upisati medicinu, ne privatne fakultete. Ja sam za cijepljenje i sutra se idem cijepiti u domu zdravlja, moja mama se već cijepila. Ja sam preležala koronu, a toliko sam se pazila, ruke više nemam, a ja sam to više vježbala za moj fakultet", rekla je folkerica za srpski Pink.

"U početku sam bila uplašena, imala sam prvi i jedan jedini nastup, ali zbog situacije smatrala sam da nije trenutak, sve sam otkazala, nije pristojno pjevati i raditi dok ljudi umiru. Plašila sam se za ljude oko sebe, mislim na svoju majku, brata, snahu. Nisam vidovita, ali možda bolje da upišem astrologiju, nisam znala da će biti najteža godina, ja album izdajem kad je gotov i kad sam zadovoljna. Turneju nisam radila, nadam se da ću je početi konačno. Kao neki hobi, a fakultet će mi biti primaran. I moje tetke su se smijale kad sam rekla da ću upisati medicinu, a moja tetka je u prvoj covid zoni od početka", ispričala je u jednom dahu Nikolić.

"Mene je ovo inspiriralo da se posvetim naukama koje sam htjela kao djevojčica od 17 godina, mama mi je pričala da ću raditi s bolesnim ljudima, a ja i sad radim s bolesnim ljudima, tako da ću učiti psihijatriju i plastičnu kirurgiju", odlučna je.

"Moja bivša svekrva je meni stvarno slala što mi treba za upis, ja sam joj rekla: 'Sad ćeš vidjeti, sad ću za šest godina završiti tri godine. U stvari ja ću za šest godina dati bar jedan ispit'. U stvari sam htjela reći da ću dati šest godina za tri godine", kaže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.