Srpkinja u izolaciji u Italiji: Zašto ste takva goveda bez trunke savjesti?

Foto: Instagram

SRPSKA manekenka Jovana Đorđević koja sa suprugom nogometašem već nekoliko godina živi u Italiji oglasila se povodom pandemije koronavirusa koji je u toj zemlji odnio brojne živote.

"Ima nešto da kažem", počela je manekenka, supruga nogometaša Filipa Đorđevića, svoju objavu na Twitteru, gdje je izazvala brojne reakcije.

"Nisam vidjela djecu od 1. ožujka. Ja sam u Italiji, a djeca su u Srbiji. Mogla sam doći pet puta do sad da sam htjela, ali nisam željela ugrožavati ničiju sigurnost, iako nisam izlazila iz stana i vjerojatnost da sam zaražena je bila veoma mala, ali je postojala. Dakle, u samoinicijativnoj karanteni sam još i prije nego što je ovdašnja vlada o karanteni donijela odluku, jer ne bih podnijela da se zbog moje greške bilo tko dovodi u opasnost. Shodno tome, ne mogu razumjeti ljudsku glupost i bezobrazluk da se mjera predostrožnosti ne pridržavaju, nego šetaju gradom i možda prenose virus, jer virus njima ne može ništa?! Sve i da nemate roditelje/bake i djede/braću i sestre/djecu/prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda bez trunke savjesti i zdravog razuma. OSTANITE KOD KUĆE I TAKO POTENCIJALNO SPASITE NEČIJI ŽIVOT!" napisala je Jovana, a mnogi su se složili s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.