Srbi po treći put izabrali najbolji dekolte: Titulu osvojila plavokosa Fidanka Đorđević

NAKON Monike Kiš i Milice Tomašević, Srbi su dobili novu ponosnu vlasnicu titule najljepšeg dekoltea Srbije, 23-godišnju studenticu Fidanku Đorđević iz Vranja. Titulu prve pratilje je u finalu izbora među 25 konkurentica ponijela Katarina Simić iz Loznice, a drugom pratiljom je proglašena Novosađanka Jovana Stojadinov.

Bujna plavuša (prirodnog) obujma grudi od 113 centimetara, kako prenosi Alo!, spava sama već više od godinu dana, otkako je prekinula troipolgodišnju vezu. "Trebalo mi je vremena da prebolim, ali sad sam sretna ovako. Ne tražim novog dečka, ali se nadam iskrenoj ljubavi koja će se dogoditi kad za to dođe vrijeme. Moj tip muškarca je crn, visok, zgodan, markantan, duhovit, romantičan, ali najvažnije mi je da bude iskren. Nažalost, čini mi se da u Srbiji nema takvih muškaraca. Moj dečko mora raditi nešto u životu, biti ambiciozan i vrijedan, nije važno koja mu je profesija, samo da je pošten. Nikad ne bih pristala na vezu za jednu noć", ispričala je Fidanka.

"Nisam vamp zavodnica, nego sramežljiva, jednostavna i skromna djevojka"

Hobi joj je manekenstvo, a nada se svjetskoj slavi u svijetu mode. Ambicije su joj da postane jedna od anđelica Victoria's Secreta te da osvane na naslovnici Playboya. Na izbor ju je prijavila najbolja prijateljica. "Baš sam se iznenadila, bila sam sasvim zbunjena, ona zna koliko sam sramežljiva i koliko ne volim medijsku pažnju. Ljudi ne mogu ni pretpostaviti, jer ne djelujem tako na prvi pogled. Čini im se da sam vamp zavodnica, a ja sam jednostavna i skromna djevojka koja najviše voli romantične večere uz svijeće, šetnje pored rijeke, prirodu, lijepu glazbu", kaže Fidanka.

Fidanka kaže kako su njeni bližnji oduševljeni činjenicom da je osvojila titulu naj srpskog dekoltea: "Reakcije na pobjedu su sjajne, tata i sestra su prezadovoljni, kao i mama, koja mi je rekla: `Super, kćeri!`. Već me svi prepoznaju na ulici, ima dosta komentara i svi su uglavnom pozitivni. Kupila sam nekoliko primjeraka novina i na kiosku su me odmah spazili. Svi su ponosni na svoju Vranjanku, a ja se predivno osjećam jer nisam mogla ni pretpostaviti da ću baš ja da pobijediti. Konkurencija je bila žestoka, a sve djevojke prelijepe".

Uzori Jelena Karleuša, Boris Tadić i Brad Pitt

Od svjetskih zvijezda Fidanki se najviše dopada Brad Pitt, od poznatih srpskih osoba predsjednik Boris Tadić, a najveći joj je uzor Jelena Karleuša. Kaže da joj se divi i da bi voljela jednog dana biti uspješna baš kao njen idol. "Obožavam je, sve mi se na njoj sviđa, izgled, ponašanje, stav, kako je uredila svoj život i posao. Uživam uz njenu muziku. Ipak, nisam odabrala plavu boju kose ni frizuru da bih je imitirala, već volim biti plavuša. Nikad se ne bih ošišala na kratko ili ofarbala u crno", kaže Fidanka.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.