Sramota na kvadrat: Zaštitari otklonili Nereidu iz kluba i Ronaldove blizine

NEREIDA GALLARDO, bivša djevojka Cristiana Ronalda, koja je nedavno srce otvorila i hrvatskoj manekenki i novinarki Fani Stipković, sinoć je srela svojeg bivšeg dečka u jednom klubu na španjolskoj Mallorci. Međutim, nakon što mu je prišla Ronaldovi zaštitari odstranili su je iz njegove blizine gotovo kirurškom preciznošću, a najbogatiji nogometaš svijeta sceni je svjedočio i nije ni - trepnuo.

Prošle godine u ovo vrijeme Nereida i Ronaldo krstarili su talijanskom obalom svakog dana dajući do znanja agilnim talijanskim paparazzima kolika je čvrsta njihova romansa da bi ista, gle čuda, pukla samo nekoliko tjedana nakon romantičnog ljetovanja. Otada rijetko prođe mjesec, a da Nereida novinarima ne zakuka za bivšim dečkom kojemu je u međuvremenu cijena vrtoglavo narasla, kako u nogometnom, tako i u svijetu brojnih sponzoruša.

Golotinja je najbolja obrana

"Ali on je moj bivši dečko", zavapila je Nereida, ali zaštitari su, jednako kao i Ronaldo, bili nepopustljivi. A Nereida se nedavno odlučila za stari prokušani trik privlačenja pažnje. Naravno, govorimo o čistoj, necenzuriranoj golotinji - vješto iskoristivši prelazak Portugalca u španjolski klub, ali i sve svoje atribute, Nereida je pozirala gola pokraj Realovog dresa te usput s novinarima popričala o svojem bivšem dečku, najbolje plaćenom svjetskom nogometašu s kojim je u vezi provela osam bajnih mjeseci.

"Sve sam ostavila da bih bila uz njega"

"Bili smo zajedno osam mjeseci, a ja sam čak i svoj posao ostavila, samo kako bih bila uz njega", po stoti put valjda je ponovila, dajući jasno do znanja svijetu kako bivšeg ljubavnika i potencijalnog ženika još uvijek ne može smjestiti u prošlost.

Ronaldo i Nereida navodno su prekinuli uslijed pritisaka koje su na Ronalda vršile njegove ženske članice obitelji, točnije majka i sestra, koje nikako nisu mogle podnijeti činjenicu da se Ronaldo zaljubio u nepoznatu djevojku kojoj nije problem otkriti svijetu zamamno poprsje, i kojoj, prema njihovom sudu, apsolutno nedostaje čednosti. Mladi Portugalac, nakon prekida s Nereidom, niže sve same uspjehe, što na poslovnom, što na ljubavnom planu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.