Šprajc popio kavu ispred kuće Ante Vlahovića i narugao se: Ovo je posao stoljeća

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC objavio je fotografiju na kojoj je pokazao dok pije kavu nasuprot kući Ante Vlahovića, koja na fasadi prema Preradovićevoj ulici nema ni prozora ni balkona, a koju su Zagrepčani brzo prozvali tvrđavom. 

Fotografiju je prokomentirao u svom stilu. 

"Ovog lipnja navršili smo točno 4 (četiri) godine otkako je komšija Ante počeo s radovima na svojoj zagrebačkoj utvrdi. Radovi dakako još nisu gotovi, ali već je velika stvar da je teška mehanizacija obavila svoje te da sada konačno možemo u miru popiti kavu zamišljajući kakva sve iskušenja čekaju majstore na unutarnjim radovima", započeo je Šprajc. 

"Vjerujemo da će mnogi od njih ovdje dočekati i penziju te ćemo ih tom prigodom rado počastiti, s nadom da će neka nova generacija građevinaca završiti posao, koji već sada možemo nazvati poslom stoljeća, s obzirom na to da bi Kinezi u četiri godine napravili dva Pelješka mosta, Amerikanci tri Empire State Buildinga, a braća Žužul bi 40 puta ofarbala i tunel i cijelu Malu Kapelu", piše on. 

"Ipak kada uzmemo u obzir koliko je godina trebalo da izraste ovaj kanadski javor usađen u središte utvrde kako bi zaklonio staklene stijene kupaonice i spavaće sobe i time susjede poštedio neugodnih pogleda na gazdu u šlafroku, nijedno vrijeme nije predugo i nijedan novac nije mali", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.