Splitski trgovac lopove tjera natpisom: "Ova pekarnica je pod zaštitom Chucka Norrisa"

JUŽNOAFRIČKI mediji raspisali su se o vlasniku jedne hrvatske pekarnice koja je u nekoliko navrata bila opljačkana. Kako bi spriječili daljnje provale i odbili potencijalne provalnike, vlasnici su na vrata pekarnice objesili fotografiju karate prvaka Chucka Norrisa i ispod napisali: "Ova pekarnica je pod zaštitom Chucka Norrisa".

Kriminalci iz poštovanja prema Chucku pekarnicu ostavljaju na miru

U daljnjem tekstu stajalo je: "I sada ta ista pekarnica nije imala provalu više od jednog mjeseca! Vlasnik nam je rekao kako je u početku natpis trebao biti šala, međutim, fora sa Chuckom Norrisom je doista uspjela i nikome od tada nije palo napamet provaljivati".

"Svi ovdje su vidjeli njegove filmove i Chuck je jako popularan, čak i među kriminalcima koji su nas očigledno odlučili zbog njega ostaviti na miru", rekao je vlasnik južnoafričkim medijima.

U britanskim medijima, pak, stoji kako se radi o nekom vlasniku pekarnice iz Splita, ali nije specificirano o kome. No, spomenuli su Mirnu Kovačić, asistenticu prodaje koja im je rekla: "Da budemo iskreni, sve je počelo kao šala, ali je na kraju uspjelo. Otkako je poruka obješena na vrata nikome nije palo napamet dirati pekarnicu, a prije su je pljačkali barem jednom tjedno. Čini se kako lopovi nevjerojatno poštuju Chucka, toliko da su nas ostavili na miru".

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.