Splitski menadžer o emisiji HRT-a: "Najgledanija samo zato što su druge lošije"

Foto: HRT/Facebook

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo još je jednom Facebook populaciju "počastio" svojim mišljenjem. Ovog puta osvrnuo se na HRT-ovu emisiju "A strana" čija je posljednja epizoda emitirana sinoć i čije je gašenje razočaralo mnogobrojne gledatelje.

"JA TO ZNAM--------A TAKO MISLIM------JA TO ZNAM

A STRANA---HTV

Sigurno najgledanija emisija ali nikako i vrlo dobra a pogotovo odlična---Gledana jer su druge puno..puno lošije.........
Kad se sve zbroji..iza nje ne ostaje NIŠTA....
Gledali smo odlične vokale i momaka i cura i ono najvažnije...naše evergreen pjesme....Spoj jednog i drugog i eto koliko našem narodu treba da bude zadovoljan---Na prvo mjesto------pisma---pisma ...pisma...koju NAROD hoće..
Zašto ovaj gore momak (koji ima sve ) kao i ostali momci i cure....služe Htv da bi im popunili program ...
Zašto Htv nije za svaku subotu naručio (Tutić-Huljić--Dujmić--Ninčević--Dumančić-Rus -Houra itd itd)--jednu novu pjesmu pa bi to imalo i smisla i svrhu....u svakom pogledu......
Samo se nastavlja agonija nametanja Zagrebačke urbane glazbe ...koju narod neće", napisao je Bubalo uz fotografiju Jure Brkljače, nekadašnjeg natjecatelja Voicea koji je redovito nastupao u "A strani".

"A strana" emitirala se dvije godine u tri sezone te je bila jedna od najpopularnijih, ali i najskupljih HRT-ovih projekata.

Uredništvo "A strane" koje čine Ariana Jandrić, Romana Nemčić, Julijana Filakovity i Marija Nemčić te producent Ivica Vlašić, izjavili su za Index: "Hoće li biti novih izdanja, ne znamo. Sigurno je da treba napraviti pauzu i vidjeti kako dalje razvijati format. Naime, jedno je sigurno: da je to emisija koja je podigla ljestvicu produkcije, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji. Posljednju A stranu pamtit ćemo kao i svaku do tada, po emociji. Ovu i po maloj dozi sjete jer je bila posljednja u planiranom nizu. A to se na kraju osjetilo i kod mladih izvođača, publike u studiju i cijele ekipe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.