Splitska glumica: Sretan rođendan mom bivšem mužu i godišnjica našeg propalog braka

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

SPLITSKA glumica Lana Barić (43) uputila je neobičnu rođendansku čestitku svom bivšem suprugu Draganu Markovini (42). Ona je povodom rođendana povjesničara objavila njihovu zajedničku fotografiju na Facebooku uz zanimljiv opis.

Tradicionalno, sretan rodjendan mom najdražem bivšem mužu te godišnjica našeg propalog braka uz pjesmu Smej se smej Miroslava Ilića! 💛☀️

Objavljuje Lana BarićPonedjeljak, 6. veljače 2023.

"Tradicionalno, sretan rođendan mom najdražem bivšem mužu te godišnjica našeg propalog braka uz pjesmu Smej se, smej, Miroslava Ilića", napisala je glumica u opisu objave i izazvala brojne reakcije pratitelja u komentarima.

Ljudi komentiraju: "Najbolji bivši par ikad"

"Vi ste se vjenčali samo da biste se mogli ovako lijepo razvesti", "Posložite kockice, nikad nije kasno", "Najbolji bivši par ikada", "Lijepo da se možete tome smijati", pisali su joj ispod objave koja je prikupila gotovo 600 lajkova.

Inače, Lana i Dragan vjenčali su se u tajnosti, u ožujku 2016., a razveli su se nakon godinu dana. Par je zajedno živio u Zagrebu s Laninom kćeri Mirej koju ima iz veze s glazbenikom Franom Đurovićem (51).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.