Splićanka koja se natjecala na Dori ovom je pjesmom rasplakala žiri u srpskom showu

Screenshot: TikTok

SPLIĆANKA Đana Smajo, koja se kao djevojčica natjecala u Zvjezdicama te se više puta natjecala na Dori, sada pokazuje svoj talent u srpskom showu IDJ Show, a svojom izvedbom pjesme Ne kuni me majko rasplakala je sve. 

20-godišnja pjevačica pjesmu Ljubiše Stojanovića posvetila je svojoj majci, a njezin je emotivni nastup do suza dirnuo žiri, ali i publiku te pratitelje showa koji su na TikToku pisali svoje dojmove. 

@idjshow 𝐃𝐉𝐀𝐍𝐀 • 𝐌𝐘 𝐖𝐀𝐘 @Đana Smajo 📲 Skeniraj QR kod i podrži svog favorita 🫶 #IDJShow #Djana ♬ original sound - IDJShow

"Rasplakala si me", "Predobro", "Uh, bez riječi", "Bravo, djevojko, naježila si me" i "Ne mogu prestati plakati", samo su neki od brojnih komentara. "Iskreno, još sam prepuna emocija i ne znam što napisati osim hvala svima vama na podršci, volim vas", napisala je na Instagramu i tako prikupila gotovo 19 tisuća lajkova. 

Podsjetimo, Đana je nedavno oduševila žiri izvedbom hit pjesme Trebaš li me, koju izvode Matija Cvek i Eni Jurišić, a njezin nastup komentirale su brojne hrvatske zvijezde. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.