Šokiranu Mineu na skijaškoj stazi presreli policajci: "Morale smo puhati..."

Foto: Instagram

RENATA KONČIĆ MINEA nemalo se iznenadila kad su je usred skijanja zaustavili policajci.

"Ljudi moji, je li to moguće? Na vrhu skijaške staze u Kranjskoj Gori mene zaustavi policija i moram puhati alkotest!  Zar ne kuže da ja pijem sokiće? Moja frendica Sonja se prvo hihotala, a onda je i ona morala puhat'. Srećom gospon policajac je bio ljubazan, testovi su pokazali 0,00 promila, pa smo u pratnji našeg divnog instruktora Saše Marincela nastavili uživanje u prekrasnom danu i skijanju... Jel' netko od vas imao slična iskustva?", napisala je uz fotografije s policijom.

"Prvi put to čujem i vidim", "A radar nasred staze...", "Prvi put čujem za policiju na skijaškoj stazi", čudili su se Mineini pratitelji na Instagramu.

"Ne mogu vjerovat, ali ima logike. Masu ekipe ode na skijanje radi partijanja, onda pijani idu skijat i dešavaju se svakakve nezgode", "To ti je kad je država uređena i sprovodi zakone. Jer ti ako si pripita možeš se zabiti u malu djecu skijama ili nešto slično. Da se ozljede izbjegnu kontroliraju, kažnjavaju, sankcioniraju i udalje s mjesta", komentirali su drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.