Sobin o sankcijama na HRT-u zbog krive epizode Crno-bijelog svijeta: 2020. i ćao đaci

Foto: Instagram

SLAVKO SOBIN oglasio se nakon (iz drugog pokušaja) emitirane prve epizode nove sezone serije Crno-bijeli svijet te upitao pratitelje za mišljenje.

"Ajde, ajde možemo i bez disciplinskih mjera, dobro smo se nasmijali svi, pripisali 2020. i ćao đaci", napisao je Sobin nakon što se HRT ispričao gledateljima zbog krivo puštene epizode te najavio sankcije za krivce.

Objavio je i scenu iz serije te upitao svoje pratitelje što misle o novoj sezoni. "Aj, da vas čujem", napisao je.

"Najljepši ikad", poručila mu je Marijana Batinić.

"Odličan ! Kao i uvijek... Meni u top 5 hrvatskih glumaca nove generacije", "Nisam bila svjesna koliko mi je falila ova serija u životu. Nevjerojatni ste ekipa!", "Toliko dobra epizoda da sam zaboravila da su pustili krivu", "Super epizoda, baš ono što nam svima treba malo za opuštanje u ovo ne baš lijepo vrijeme", "Ma savršeno, vrh je bilo kad su pisali da su pustili staru", "Isplatilo se čekati", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, HRT nije uspio pustiti dugo najavljivanu premijeru svoje serije. Umjesto prve epizode četvrte sezone serije Crno-bijeli svijet u eter su pustili 12. epizodu prve sezone.

Tek nakon pola sata shvatili su što se događa pa su se najprije ispričavali, a potom odlučili, unatoč Otvorenom s gostima koje je trebalo početi u 22 sata, pustiti epizodu koja je trebala izaći po rasporedu.

"Zbog ljudskog faktora - pogreške u ispisu naloga za emitiranje, u digitalizirani sustav HTV-a večeras je ubačena stara epizoda Crno-bijelog svijeta te je bilo potrebno određeno vrijeme da se u emitiranje pusti ispravna, prva epizoda nove, četvrte sezone serije. HRT će poduzeti adekvatne disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za taj veliki propust te se još jednom ispričava gledateljima", rekli su s HRT-a nakon greške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.